Cautare

3900 de rezultate pentru "scoala cu clasele viii nr 279 sfintii arhangheli mihail si gavril drumul taberei" (2.87 secunde)
Mihaela Biris, de 18 ani, fiica lui Gavril Biris, fost consilier judetean PSD si om de afaceri din Simleu Silvaniei, si-a pierdut viata, azi dimineata, intr-un grav accident petrecut la ora 6.00, la intrarea in Cizer dinspre Plesca, pe DJ 108 G.
Jean Gavril, artist, se reindragosteste in fiecare zi de muzica Barbatii spun te iubesc dupa 108 zile, iar femeile dupa 123 de zile Serotonina are un rol cheie in reglarea naturala a sttarii de dispozitie
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Artistul plastic Traian Nica Tuckman a donat comunei Stefan cel Mare din judetul Vaslui 110 lucrari de pictura, dintre care 70 pentru noua scoala din Stefan cel Mare, 30 de lucrari catre Centrul Cultural din satul Muntenesti si 10 la Scoala Brahasoaia.
In valoare de aproximativ 30 de miliarde de lei, aceasta consta in alimentarea cu apa a satului Mozaceni, inlocuirea retelelor de distributie si extinderea acestora.
Pall Lajos si Kiss Pall Levente din Corund, Harghita participa la targul de Dgintii Mihail si Gavriil organizat in curtea MTR. ... Sunt toate cu motive traditionale romanesti, sasesti si unguresti. ... Avem si ornamente din ceramica, cu mesaje legate de familie:
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Pe langa fiecare biserica, un after school!", pe care o puteti citi in continuare.
Copiii din comuna Maruntei au, din toamna trecuta, inca o scoala. ... In toamna, la Maruntei, a fost data in folosinta inca o scoala. Potrivit primarului localitatii, Alexandru Becheanu, noua scoala a fost construita langa cea veche, care a fost si ea renovata.
Prezentatoarea emisiunii "O data-n viata", Iuliana Tudor, a mai bifat cu succes un nou capitol din cariera sa. Vedeta s-a alaturat de curand Scolii Nationala de Folclor, prima si singura institutie de management al talentelor din zona cantecului popular romanesc autentic.
Prima zi de scoala este una speciala atat pentru copii, cat si pentru parinti. Iata cum si-a inceput cariera de elev si ce isi aminteste despre aceasta zi speciala Dan Cruceru! In timp, chiar si amintirea primei zile de scoala din viata ta intra intr-o usoara ceata.
Noi suntem scoala unde copiii pot invata cu adevarat ce este miscarea si care sunt beneficiile ei, unde au oportunitatea de a alege dintre o multitudine de sporturi si specializari. Regula de baza la noi in scoala este urmatoarea:
Bajau) Despre pescuirea minunata ne vorbeste Sfantul Evanghelist Luca, pe cand Sfintii Evanghelisti Matei si Marcu relateaza numai momentul chemarii la apostolat a celor doua perechi de frati pescari, Petru si Andrei, fiii lui Iona, si Iacov si Ioan, fiii lui Zevedeu, in timp ce primii isi aruncau mrejele in mare, fiindca erau pescari, iar ceilalti isi dregeau mrejele (Matei, cap.
Deputatul PD a citat declaratia ministrului Decebal Traian Remes, de la momentul in care a fost investit in functia de ministru al Agriculturii, cand spunea ca este un finantist fara experienta in agricultura si ca spera sa nu fie sacrificat "ca mielul de Paste".
Daca in privinta ofertelor de cazare pentru Sfintele Sarbatori de Pasti si cele de 1 Mai, lucrurile sunt deja clare la aceasta ora - operatorii din turism propunand mai multe pachete de programe, pentru toate buzunarele - romanii din tara, dar mai ales din judetul Constanta, pot opta pentru o slujba de Inviere la una dintre manastirile din Dobrogea sau, de ce nu, chiar pe plaja.
O cercetare mai adanca nu-si avea rostul, lucrurile aveau sens, in aceasta simpla rostire, pur si simplu. ... Rareori m-am lasat sedus de nevoia de a idealiza trecutul, de a privi cu prea aplecata admiratie spre taramul lui odinioara, desi o anume nostalgie e greu de alungat.
Institutia este cea mai mare si cea mai moderna din sud-estul Europei, avand dotari de ultima ora. ... Decedatul este adus de la parter in sala de festivitati si asezat pe un piedestal din marmura neagra.
Cu toate acestea, nu sta in puterea noastra sa facem ceva pentru ca acea persoana draga noua sa mai ramana printre cei vii. Putem, insa, sa facem ceva dupa trecerea acesteia in nefiinta, pentru ca sa-i fie iertate pacatele savarsite in timpul vietii, iar sufletul ei sa-si gaseasca linistea.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participa recent la targul traditional organizat de Sfintii Petru si Pavel in curtea Muzeului Satului.
D upa exemplul celor din vechime care urmau dictonul “Nihil sine Deo“, in zilele noastre se agata de bunavointa Atotziditorului tot felul de personaje care viseaza sa faca avere, sa castige fara munca bani si faima, sau...
google-analytics.com